Estrada

Takmičar zapjevao Jeleni: Karli, imaš dobar batak! Jelena izašla na scenu i sa kandidatom napravila šou! (Video)

Aleksandar Misojčić (28) iz Šapca večeras je na velikoj sceni ukrstio glas sa Milanom Stojčinovićem (25) iz Bijeljine. Aleksandar, koji dolazi iz tima Ane Bekute, otpjevao je pjesme ”Otkači” Mire Škorić i ”S.ksi ritam” Džeja Ramadanovskog.

ekskluziva

Uz izvođenje druge pjesme, Aleksandru se na scni pridružila Jelena Karleuša pa đuskala iz sve snage, dok je isto radio i Aleksandar Milić Mili sa svog mjesta.

On je u jednom momentu zapjevao: Kad ja dobro žensko vidim, ja se uopšte ne postidim, priđem i kažem biću kratak, Karli imaš dobar batak,piše EkskluzivaOvaj scenski spektakl završio se sa četiri glasa u korist Aleksandra, dok je njegov suparnik osvojio tri.

JK koja je sve vrijeme igrala sa Misojčićem, objasnila je da joj je teško palo i da se umorila s obzirom da već godinu dana nema specijalne fizičke aktivnosti.

– Ali sjetimo se kad je mene Saša nosio na ramenima. Svaka čast kako si izdržao – prisjetila se Jelena pa dodala da direktor Popović odlično izgleda za svoje godine, koje i nisu neke pozne.

– Pa mi sa ovim stresom daj Bože da doživimo 65 godina- rekla je Marija.

– Aleksandre ovo će biti ludilo po kućama, ovo nam treba, da se dobro zabavimo, a svakako si dobro pjevao, ponašao i nadigrao me! A ti Milane znaš koliko mi je bljak ono što pjevaš, ali sve to na stranu, ti si tako dobar pjevač- komentarisala je JK.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh