Estrada

Govor tijela je sve pokazao: Da li su se prinčevi Harry i William pomirili na dedinoj sahrani?

Jedan detalj govori mnogo toga.

Prinčevi Harry i William - Profimedia

Princ Hari je u kapeli “izgledao nervozno” prije nego što je “pokazao svijetu” svoje jedinstvo sa Vilijamom. Interakcija princa Harija i Vilijama nakon sahrane princa Filipa bila je “iznenađenje”, ali je izgledala iskreno, prema riječima stručnjaka za govor tijela, prenosi “Srbija Danas“.

Princ Hari se pojavio “nervozan” dok je sjedio sam na sahrani princa Filipa, ali je kasnije poslije službe pokazao “signale jedinstva” sa bratom i princom Vilijamom, tvrdi stručnjak za govor tijela.

Hari je kao vojvoda od Saseksa prvi put nastupio u javnosti zajedno sa ostalim članovima kraljevske porodice danas (17. aprila) od njegovog eksplozivnog intervjua sa Oprom Vinfri.

Tokom povorke prema kapeli Svetog Đorđa, Harija i Vilijama razdvajao je njihov rođak Piter Filips nakon njihove navodne zavade posljednjih godina. Ali nakon službe, braća su primijećena kako šetaju i ćaskaju zajedno sa Kejt Midlton.

Stručnjak za jezik tijela Džudi Džejms ekskluzivno je za “Daily Star” rekla da je taj trenutak iznenadio posmatrače.

– Poslije vrlo neočekivanog dolaska, oni su hodali bez vizuelnog kontakta i ne ukrštajući poglede na putu do kapele, Vilijam i Hari iznenada su svijetu dali odgovor kroz govor tijela koji odiše jedinstvom kada su izašli zajedno poslije službe.

– Došlo je tako kasno da je bilo pravo iznenađenje. Hari je izgledao sve uznemirenije od početka sahrane, izvodeći neke rituale samokomfornosti poput tapkanja po nozi i pomjeranjem ramena, dok je Vilijam samo mrko gledao ispred sebe.

Tokom ceremonije, Hari je sjedio sam u kapeli, dok su Vilijam i Kejt sa ostalim starijim članovima Kraljevske porodice sjedili na suprotnoj strani.

Kad je služba završena, Hari je prišao oltaru i poklonio se prije nego što je krenuo, dok je Vilijam krenuo iza princa Edvarda i njegove porodice prema izlazu.

– Vilijam i Kejt su otišli ​ispred Harija i dalje bez ikakvog pozdrava, ali ih je onda Hari sustigao i bez očiglednih izraza iznenađenja, Vilijam i Kejt su ga pustili da hoda između njih – rekla je Džudi.

– Govor njihovog tijela takođe je izgledao prilično opušteno i to nije bila vrsta previše podudarnog prikaza koji često možete dobiti kada dvoje ljudi pokušaju da se pretvaraju da su prevladali neki oblik nategnutosti ili tenzije.

Takođe je istakla da se čini da se razgovor nastavio duže dok su se dva brata vraćala u kraljevsku rezidenciju, što sugeriše da su Hari i Vilijam “već razgovarali prije sahrane”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh