Estrada

Darko Lazić mjesecima ne daje novac za kćerku, cifra je ogromna: Poznato koliko Lazić duguje bivšoj za alimentaciju, ovo je tačan iznos!

Pjevač Darko Lazić iz braka sa koleginicom Anom Sević ima kćerku Lorenu, a kako prenose mediji, poznato je i koliko novca duguje za alimentaciju.

Ana Sević i Darko Lazić - Hello! magazin

I ranije se pisalo da Darko ne plaća alimentaciju bivšoj supruzi, ali je on to tada demantovao.

Sada, navodno, Lazić duguje sumu od čak 1,4 miliona dinara, što je dodatno uticalo na to da Ana i Darko ne budu u dobrim odnosima.

Podsjetimo, Darko iz veze sa Marinom Gagić ima i sina Alekseja, dok je Sevićeva nedavno sa partnerom Danielom Nedeljkovićem dobila kćerkicu Senu.

Ana je nedavno saslušana u policiji zbog automobila sa lažnim tablicama. Ona se i dalje vodi kao vlasnik, a skupocjeni automobil dobila je od Darka nakon njihovog vjenčanja, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh