Estrada

Konačno Nina Radulović odgovorila na optužbe koje terete Lečića: Spomenula je i iživljavanje!

Nina Radulović nakon pomenutih optužbi prvi put priča o ovoj temi u javnosti.

Nina Radulović - Instagram

Nina Radulović, voditeljka TV “Pink”, već nedjeljama se ne oglašava o optužbama na račun njenog bivšeg muža, glumca Branislava Lečića, sa kojim ima sina Lava.

Prvo ga je Danijela Štajnfeld optužila da je sil.vao u maju 2012. godine, dok je bio sa Ninom u braku, a onda je Merima Isaković sve potresla stravičnom ispovijesti u kojoj navodi da je Branislav pokušao da je s.luje prije 43 godine.

Nina Radulović nakon pomenutih optužbi prvi put priča o ovoj temi u javnosti. prenosi “Ekskluziva“.

“Možemo mi da se čujemo, ali ako je povod za naš razgovor moje izlaženje u javnost povodom slučaja koji se nedavno dogodio, odmah da vam kažem da ja nisam, niti ću govoriti o tome javno. Mediji su već nanijeli veliku štetu mojoj porodici, tako da ne mogu svjesno da budem medijum za iživljavanje. Hvala vam na razumijevanju”, poručila je Nina za “Stori”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh