Estrada

Jelena Karleuša se ovako obučena danas pojavila na snimanju Zvezde Granda: Šta joj je na glavi? Svi samo u jedan detalj gledali

Pjevačica Jelena Karleuša nakon duže pauze koju je ekipa imala, pojavila se na snimanju emisjie “Zvezde Granda” u kombinaciji od koje je prisutnima zastao dah.

Jelena Karleuša - Blogspot

Jelena je stigla nekoliko minuta prije snimanja, a dovezao ju je njen prijatelj i saradnik Zoran Birtašević. Ona je strpljivo pozirala okupljeni fotografima, ali nije bila raspoložena za izjave, prenosi “Novi“.

Karleuša je na sebi imala šarene Versaće pantalone i top, a stajling je upotpunila bijelom torbicom i sandalama u istoj boji sa detaljima “zlatnih lanaca”. Ona je u kosi imala ukras, “morsku zvijezdu”.

Jelena je na istakla svoje obline, a mnogi komentarišu da je stajling pun pogodak. Ona je bila i vidno raspoložena, a kako i ne bi kad je nedavno došla sa odmora i izgeda odlično.

Jelena Karleuša – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh