Estrada

Mali trenutak nepažnje i pjevačica je završila na podu, Lepa Lukić u osamdesetim godinama otkrila ozbiljnu povredu: “Jedva stojim”

Nezgodan pad.

Lepa Lukić - Alo.rs

Lepa Lukić (81) oduvijek je bila vitalna, međutim, na snimanju emisije „Grand specijal” legendarna pjevačica se jako teško kretala. Bila joj je potrebna pomoć pratioca, pa je za štampano izdanje Objektiva otkrila šta se zapravo dogodilo.

– Prije nekoliko dana Lea Kiš me pozvala u emisiju. Pristala sam, ali baš tog dana kada je trebalo da gostujem, pala sam pored kade, okliznula sam se na pločice. Jedna noga mi je bila u Smederevu, a druga u Čačku. Uspjela sam nekako da se podignem, vidjela sam da sam povrijedila zglob i sada jedva stojim u cipelama, rekla je Lepa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh