Estrada

“Sve je podredila djetetu!” – Nada Topčagić otkriva šta se dešavalo malo pred smrt Jelene Marjanović

“Tužno mi je sve to još uvijek.”

Jelena Marjanović i Nada Topčagić - Privatna arhiva

Danas se navršava pet godina od brutalnog ubistva pjevačice Jelene Marjanović (33), čije je beživotno tijelo nađeno na nasipu Crvenka u Borči, a misterija oko ovog zločina i dalje potresa Srbiju.

Nada Topčagić, koleginica i dobra prijateljica ubijene pjevačice, prisjetila se uspomena na nju, ali ističe da je izgubila strpljenje i nadu da će se ubica pronaći, a ona ni u jednom trenutku nije posumnjala da je u pitanju Jelenin suprug Zoran.

– Svaki dan skoro prolazim pored groblja na kome je Jeca sahranjena. Kada prolazim kroz njenu ulicu, pomislim kako je ona tuda prolazila. Kada prođem pored njene kuće, zamišljam kako je ona tu živjela. Tužno mi je sve to još uvijek – kaže Nada.

Topčagićeva dodaje da se sa Zoranom nije skoro čula, jer kako navodi, čovjek sada ima svoje probleme.

– Moj suprug se s vremena na vrijeme čuo sa Zoranovim ocem, ali nije skoro. Ona je bila divna majka, supruga, prijatelj. Sve je podredila djetetu. Sjećam se da je malu Janu stalno vodila sa sobom. Bila je na relaciji kuća, vrtić, kuhinja, pjevanje u studiju – majka kengur. Malo pred smrt je krenula da se aktivira. Držala je dijete, trenirala. Moj suprug ju je stalno nagovarao da snimi pjesmu, često ju je navodio kako bi što prije to trebalo da se desi – priča dalje pevačica.

Nada je iznervirana rekla da ne vjeruje u moguće afere i dodala da se Jelena oblačila skromno.

– Čujem, pominju nekog sponzora, političara, ljubavnika. Ljudi, ne znam da li neko može da vjeruje ili ne, ali ta žena se nije družila ni sa kim. Imala je nekoliko nas, i to je to. Njoj je kuća bila sve, nije izlazila nigdje. Ona da je imala sponzora, ne bi nosila garderobu i patike od 1.000 dinara – završava Nada Topčagić, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh