Estrada

IGOR KOJIĆ NAVODNO VIĐEN KAKO ISELJAVA STVARI IZ SEVERININOG STANA; Iz njenog tima kažu: ‘Nije iseljavao on nego njena nećakinja’

Otkako je zahladio odnose sa suprugom, Igor se posvetio duhovnosti i nogometnom menadžmentu

Severina Kojić i Igor Kojić - Doznajemo.com

Prema tvrdnjama očevidaca, Igor Kojić je proteklog vikenda iseljavao stvari iz Severininog stana na zagrebačkom Kozjaku, doznaje 24sata.

Navodno je vukao kofere i odijela na vješalicama, a stvari je ukrcavao u kombi beogradskih registracija. Oglasio se i Severinin PR tim koji tvrdi da je stvari iseljavala njena nećakinja Mia Popović.

“Jedino seljenje koje je bilo ovoga vikenda je ono Severinine nećakinje, koja se sa suprugom (pre)selila u neposredno Severinino susjedstvo, točnije preko puta Severinine zgrade”, rekli su iz PR tima za 24sata i dodali da je pjevačica tijekom vikenda “snimala više kampanja”.

Očevici tvrde da je Igor satima selio stvari iz stana svoje supruge. Nagađa se kako se vratio kući u Beograd.

O bračnim problemima Kojićevih priča se od prošlog proljeća. Igor se u međuvremenu posvetio nogometnom menadžmentu i duhovnosti, dok Severina radi punom parom i uživa u društvu prijateljica.

I dalje se prate na društvenim mrežama, ali izbrisali su dobar dio zajedničkih fotografija.

Severina i Igor vjenčali su se u rujnu 2015. nakon pola godine veze.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh