Estrada

KRSTINJA JE IMALA 145 KG, A ONDA JOJ JE PRIŠAO ON: Trpjela je uvrede, bila na rubu dijabetesa pa postigla nemoguće

Bilo je negativnih komentara o mom izgledu, a ja kao neko kome je jako stalo do ovog takmičenja, odlučila sam da uzmem stvar u svoje ruke i da promijenim sebe

“Kakva promjena”, “Ma, da li je to ista pjevačica”, komentira se izgled Krstinje Todorović, koja je uspjela da pobijedi višak kilograma. Precizno – 80 kilograma. Kako joj je to pošlo za rukom, pitaju se svi koji prate njene nastupe u takmičenju “Zvezde Granda”.

– Kada sam se prije dvije godine prijavila za takmičenje “Zvezde Granda”, imala sam 145 kilograma. Bilo je negativnih komentara o mom izgledu, a ja kao neko kome je jako stalo do ovog takmičenja, odlučila sam da uzmem stvar u svoje ruke i da promijenim sebe. To je bio jedan od motiva da smršavim, pored tada već ugroženog zdravlja – priča Krstinja Todorović, koju je želja da pokaže svoje pjevačko umijeće dovela iz Podgorice u Beograd.

– Odmalena sam bila bucka – onako slatka pufnasta devojčica koja je svima bila interesantna dok jede jer sam prosto uživala u hrani. Kasnije, dok sam bila u pubertetu, roditelji su pokušali da riješe moj problem s kilogramima, ali ja sama nisam bila uporna u tome – prisjeća se Kristinja, i kaže da je njeno zdravlje počelo da se narušava nakon što je ušla u poodmaklu fazu gojaznosti.

– Bila sam na rubu dijabetesa, ali sada je, hvala Bogu, sve kako treba”, otkriva mlada pjevačica koju, nažalost, nisu zaobilazile negativne reakcije.

– Da, mislim da će toga kod nas uvijek biti. Ljudi su surovi i ne razmišljaju zbog čega neko ima prekomjernu kilažu. I sama sam bila na meti podrugljivih komentara, koji su me, naravno, pogađali – naglašava.

Kažu da se u skoro svakoj priči o mršavljenju dogodi neki okidač. Tako je bilo i s Krstinjom.

– Na jednom nastupu u Podgorici prišao mi je čovjek i pokazao sliku kako je nekada izgledao, ja sam ispred sebe vidjela potpuno drugačiju osobu. Ispričao mi je kako je smršavio i uputio me kod doktora Ilića – priča pjevačica, koja se ubrzo potom i uputila na pregled.

– Moje zdravstveno stanje bilo je jako loše. Jednostavno sam tada presjekla i odlučila da odem na operaciju. Prošlo je tačno godinu i tri mjeseca od resekcije želuca. Moram da kažem da oporavak nije jednostavan, da iziskuje poseban režim ishrane u prvom mjesecu – nastavlja Krstinja, i kaže da “ovom operacijom sebe ograničite na dva do tri zalogaja jer je unos hrane jako mali.

Ona jede sve što prija njenom organizmu. Generalno su to čorbice, bijelo meso i salata, nabraja, i dodaje da može sve da jede i da pije osim slatkiša i alkohola, prenosi Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh