Estrada

Ovo je Suzana – Maćeha pjevačice Rade Manojlović!

Maćeha pjevačice Rade Manojlović do sada nikada nije davala izjave za medije, a onda je odlučila da to učini u emisiji ‘Premijera Vikend Specijal’.

Rada Manojlović - Kurir.rs

Suzana je otkrila da nikada nije pravila razliku između Rade i Marije i njene djece i da nikada nije željela da im zamijeni majku, piše “Pulsonline“.

Ja ne volim da dajem izjave ja nisam javna ličnost. Ja kada sam došla da živim ovdje sa njihovim ocem, ja se nisam trudila da im zamijenim majku. Tretiram ih isto. Glupo bi bilo da kažem da ih volim više od svoje djece, ali ne razdvajam ih. Svaka dobije isti poklon za rođendan – istakla je Suzana.

Maćeha pjevačice Rade Manojlović! – Screenshot

Podsjetimo, Rada je prije više od 10 godine ostala bez majke koja je preminula tokom teške borbe sa kancerom. Pjevačica je u jednom intervjuu izjavila da je njoj i njenoj sestri u početku bilo veoma teško kada je njihov otac u kuću doveo drugu ženu poslije majčine smrti.

Pogledajte njen intervju, nakon 24. minuta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh