Estrada

OGLASIO SE ACA LUKAS, “BRANISLAVA LEČIĆA POZNAJEM”: Evo šta je pjevač rekao o cijelom slučaju, ŠOK IZJAVA

Ove nedjelje u emisiji ”Premijera – Vikend Specijal” intervju je dao pjevač Aca Lukas, koji je nedavno izdao novi album ”Uspavanka za ozbiljne bebe”, za ”City records”.

Aca Lukas - Screenshot

On je premijernu ekipu ugostio u svom domu u prestonici. Između ostalog osvrnuo se i na trenutno goruću temu i medijima.

Budući da poznaje glumca Branislava Lečića, progovorio je o optužbama koje je glumica Danijela Štajnfeld iznela na njegov račun, da ju je si*ovao 2012. godine.

Uvijek imam svoj stav. Branislava Lečića poznajem, jedan je od naših najboljih glumaca i ne slažemo se nikako u političkim stavovima. Mislim da ovo veze s mozgom nema, mislim da je klasična namještaljka, on ima punu podršku od mene. Naravno da je nasilje grozno i treba da bude najgora kazna za tako nešto, ali da se neko poslije 9 godina sjeti da je si*ovan… To je van svake pameti. Pusti me tih priča ”Trauma”, a pričaš 70 minuta sa si*ovateljem opuštenim glasom i onda kažeš ”Nisi me ispoštovao”, u čemu? U si*ovanju ili milovanju? Ne razumem. Čovek evidentno nije kriv – istakao je Lukas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh