Estrada

JANA SMRŠALA 13 KILOGRAMA, IZGLEDA KAO TINEJDŽERKA! ČEKAJTE DA VIDITE NJENU KĆERKU: Svi gledaju 1 detalj, IZNENAĐENJE?

Pjevačica Jana Todorović trudi se da sačuva privatni život što dalje od očiju javnosti, a svoju mezimicu Kristinu Džulijen gotovo da nikada nije eksponirala.

Ipak, sada je napravila izuzetak, te je fotografiju ćerke podelila na Instagramu gde je kratko napisala: “Moj život”.

Kristina je tinejdžerka, a kako dugo nismo imali prilike da je vidimo – izrasla je u pravu ljepoticu i ista je mama. Mnogi su prokomentarisali da neverovatno podsjeća na majku.

– Imam kćerku i trudim se da provodim što više vremena sa njom. Radim kao svaka druga osoba svoj posao, naš privatan život ne trpi zbog naših radnih obaveza. Snalazim se dobro u inostranstvu, ne znam šta da kažem. Od jutra listam naše novine i pratim sve što treba, ali nisam nešto opterećena – rekla je Jana 2017. godine.

Inače, Kristina Džulijen rođena je u Americi, a pjevačica ju je dobila u braku sa biznismenom Ivanom Todorovićem sa kojim je u braku do 1995. godine,piše Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh