Estrada

“Sebični ste!” – Zorici Brunclik nije bilo dobro zbog takmičarke i njenog vokala: “Sram vas bilo!”

Pjevačica Zorica Brunclik zajedno sa svojim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem i Mirom Mirković bila je dio žirija u emisiji “Nikad nije kasno” koja se emituje na televiziji Prva.

Zorica Brunclik - Screenshot/YouTube

Zorica, naime, nije krila oduševljenje kada je bila u pitanju takmičarka Bojana i njene vokalne sposobnosti, a to joj je to i rekla kada ju je uživo čula u emisiji.

Meni nije dobro. Bojana, ja mislim da ste vi malo sebični! Sram vas bilo što sve ove godine niste pokazali svoj talenat. Niste to smjeli – bila je Zoricina šaljiva reakcija, a takmičarka je dodala da je 29 godina u ovom poslu.

Inače Zorica je nedavno prokomentarisala svoj povratak u žiri takmičenja “Zvezde Granda”.

Sve su karte na stolu, sve zavisi ko ih meša. Da li bude dobitna varijanta ili ne bude – rekla je Zorica i prokomentarisala kolege koji žiriraju trenutno:

Članovi žirija pažnju obraćaju najviše na svoj stajling. Mislim da su se u ovom sastavu žirija promenili kandidati i žanrovi muzike. Lično mislim da tu mora da bude balans, narodna muzika je ono na čemu mi počivamo… Ja bih to potpuno drugačije. Kada se vratim u žiri imat ću konflikte sa svima. U vrijeme kada sam bila u žiriju to je bio format takmičenja kandidata sa elementima šou programa. Danas je to šou-program sa elementima takmičenja kandidata, tako ja doživljavam.

U videu pogledajte izvođenje takmičarke.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh