Estrada

Oglasila se još jedna Zvezda Granda povodom diskvalifikacije Vanje: Šta je rekla o Đorđe Davidu?

Nakon što je Vanja Knežević diskvalifikovana iz muzičkog talent šou-programa Zvezde Granda, spomenuti TV format se našao na meti kako oštrih kritika tako i žustrih odbrana.

Đorđe David - Expresstabloid.ba

U toku jučerašnjeg dana oglasio se Nenad Dmitrović, nekadašnji učesnik ovog šoua, koji je bio u grupi Đorđa Davida, pri čemu je pružio podršku Vanji, uz isticanje da bi mogao štošta da kaže o Zvezdama Granda uopšte.

Njegov kolega iz Đorđevog tabora – Boban Lazić, momentalno je stao u Davidovu odbranu, a sada je to učinila još jedna njegova pulenka – Nevena Petronić.

– Đorđe je neko koga sam na probama viđala više nego rođenog oca u kući. Koliko god posao kojim se bave javne ličnosti djeluje bajkovito, posut je trnjem – napisala je ona na društvenim mrežama.

– Đorđe nije zaslužio da ga bilo ko proziva jer je svakom od nas dao 220% svojih živaca, posvećenosti i truda. Nijednog momenta nisam imala razlog da se požalim na njegov rad sa nama – dodala je Nevena.

– On je veliki čovjek, nenormalno posvećen onome čime se bavi. Da je bar više takvih ljudi. I još jednom hvala za svaki minut posvećenog vremena – zaključila je Petronićeva, a sam Đorđe joj se zahvalio tako što je njene riječi podijelio na svom Instagram nalogu, piše “Kurir“..


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh