Estrada

Dosad neviđena fotografija Tošeta Proeskog: Njegova koleginica objavila uspomenu iz sretnih vremena!

Makedonska pjevačica Andrijana Janevska podijelila je na svom profilu dosad neviđenu uspomenu na pokojnog Tošeta Proeskog.

Toše Proeski - Nezavisne.com

Naime, fotografija koju je objavila prikazuje sretna vremena, a datira iz 2000. godine, kada je, osim sa Tošetom, bila na putovanju i sa koleginicom Karolinom Gočevom, s kojom je pjevač snimio duetsku pjesmu.

– Karolina, Toše i ja, 2000. u Sidneju, Australija. Nasmijani i pjevajući, idemo da gledamo košarkašku utakmicu na Olimpijskim igrama. Divna sjećanja na vrijeme kada je prijateljstvo bilo najvažnije, kada je riječ sujeta bila strana i kada nas je muzika spajala. Ova fotografija je iz moje privatne arhive i objavljujem je uz dozvolu porodice Karoline i Tošeta – napisala je Andrijana u opisu fotografije. Na ovo je reagovala i Karolina, zahvaljujući joj na “divnoj uspomeni”. prenosi “Ekskluziva“.

Toše Proeski – Ekskluziva


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh