Estrada

Medijska bomba i skandal godine / Lukas tvrdi: “Karleuša je ljubavila sa Šolakom”, a ovo su detalji veze!

Aca kaže da sve o čemu govori može da potkrijepi dokazima.

Jelena Karleuša - Screenshot

Folk zvijezda Aca Lukas šokiran je činjenicom da njegove pojedine kolege na sve moguće načine insistiraju da se otvore klubovi i kafane u trenutku kada je koronavirus odnio veliki broj života, a situacija s pandemijom se ne smiruje.

Lukas je, kako tvrdi, najviše iznenađen činjenicom da su održani protesti ispred Skupštine Grada Beograda, a da ih je podržala njegova bivša prijateljica, pjevačica Jelena Karleuša.

U intervjuu za „Alo!“ folker je izneo šokantne optužbe na račun Karleuše, a za njih, kako tvrdi, ima i dokaze.

Kao i uvijek, za sve što kažem imam dokaze. U trenutku kada je Šolak bio u pregovorima da kupi „Grand“, Jelena Karleuša se vratila da bude članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ jer je Saša Popović i Lepa Brena, poslije svih uvreda koje je iznijela na njihov račun, ni mrtvi ne bi primili da se vrati. Eto, to svi znaju! – rekao je Lukas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh