Estrada

Platila je visoku cijenu! Nakon plakanja i diskvalifikacije, Karleuša je žestoko kaznila zbog podrške

Dalila Dragojević se oglasila na društvenoj mreži Instagram, kako bi sve svoje pratioce obavestila da ju je Jelena Karleuša blokirala, jer je podržala Vanju Knežević nakon diskvalifikacije iz “Zvezda Granda”.

Vanja Knežević - Screenshot

Podsjetimo, sve je krenulo jer se Vanja rasplakala zbog komentara Karleuše da je premlada za stajling koji je odabrala, te pjesmu koju je otpjevala je otpjevala dobro, ali da ne može u 18 godina da doživi pjesmu.

Dalila se oglasila nakon što ju je Karleuša blokirala:

– I tako ja odoh na blok kod naše balkanske dive, jer sam pružila podršku mladoj djevojci, koju je ista rasplakala na bini. No coment! Da si nam živa i zdrava Knežević Vanja i zauvijek nam pjevala kao slavuj, a plakala samo od sreće – napisala je Dalila.

Objava Dalile Dragojević – Screenshot

Podsjetimo, učesnica takmičenja “Zvezde Granda”, Vanja Knežević, diskvalifikovana je iz pomenutog šou programa, kako kaže, zbog Instagram “storija” koji je podijelila prije nekoliko dana. Vanja je mnoge oduševila svojim nastupom u emisiji, kada je pjevala pjesme “Što te nema” i “Bitanga i princeza”, međutim nije se svima dopao njen performans, zbog čega je naišla na oštre komentare pojedinih članova žirija. Nakon toga, mnogi su riješili da stanu na stranu mlade pjevačice, te je ona dobijala poruke podrške koje je dijelila na svom Instagram storiju, poslije čega je diskvalifikovana, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh