Estrada

Slučaj Vanja Knežević dobio epilog? Saša Popović donio drastičnu odluku!

Muzički šou “Zvezde Granda” prethodna dva dana glavna je tema javnosti, a mnogi gledaoci su besni zbog toga što je diskvalifikovana mlada Vanja Knežević.

Vanja Knežević, Marija i Jelena - Telegraf.rs

Koliko nepravde treba da mi pojedini ljudi nanesu da bi opravdali svoje postupke? Koliko laži će izmisliti o meni? Koliko sam im nebitna, pa stalno pišu o meni. Pišu da sam nešto podržala, odobrila… Hajde, molim vas, pošaljite mi taj komentar, taj stori, u kojem je Vanja Knežević napisala da taj sadržaj odobrava. Na kraju krajeva, taj sadržaj kipti sa svih strana, to može svako da vidi. I eto, skupili se mi “mali ljudi”, udružili se braneći istinu i sad svi vidimo koliko smo veliki. I to, naravno, nekima smeta. Da ne kažem – boli. Istina boli. Pojedini komentari, koji kažu da sam namjerno napravila žrtvu od sebe, ček… Čemu to? Zbog čega? Aha, mislite zbog onih psihičkih maltretiranja, prijetnji, uvreda, osuđivanja… Pa, u pravu ste, to i liči na žrtvu, ali daleko sam ja od toga. Svjesna sam ja sebe, svojih kvaliteta i sposobnosti – dodala je Vanja danas na pomenutoj društvenoj mreži, dok je mnoge iznenadilo to što su komentari ispod snimka emisije “Zvezda Granda” na Jutjubu prvi put zabranjeni.

Zabranjeni komentari – Screenshot

Saša Popović je, po svemu sudeći, odlučio da ne želi da produbljuje jaz koji se napravio između žirija i takmičarke, prenosi “Puls“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh