Estrada

Ovo nismo očekivali! Takmičar nakon brutalnih riječi žirija napustio studio, ispao neviđeni haos, njegova reakcija će se prepričavati!

Pomislio je da se žiri šali.

Aleksandar Temelkov - Screenshot

Pavle Pavlović iz Paraćina branio je boje tima Aleksandra Milića Milija a nasuprot njemu našao se Aleksandar Temelkov iz Velesa, koji je došao iz tima Violete Miljković.

Četiri glasa otišla su u korist Pavla, dok je Temelkov ostao bez glasa.

Kandidat broj dva je u prošlom krugu prošao na šalu i na šegu, i komiku i moju dobru volju, ali Temelkov, sine moj mili, razumijem te. I tvoju volju i želju, i da si najsretniji kad staneš na ovu scenu ali nema dalje za tebe. Ne vrijedi… – rekla je Marija Šerifović.

Aleksandar je zatim pomislio da se žiri šali, kao što su već jednom uradili, i da tek planiraju da mu daju glas, a kada je shvatio da su ozbiljni i da zaista smatraju da mu više nije mjesto u takmičenju, on se zahvalio mentorki i sišao sa scene bez pozdrava, prenosi “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh