Estrada

MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRILA ŠTA SE DESILO U AMERICI, JOŠ UVIJEK JE U NEVJERICI: Otišla da kupi patike, SAZNALA BOLNU ISTINU

Marija Šerifović prije nekoliko nedjelja bila je u Americi gde je snimila vlogove i u jednom od njih se požalila fanovima kako je bankrotirala tokom kupovine.

Naime, pjevačica je dobila spisak od članova svoje porodice i prijatelja šta da im kupi i krenula da pronađe sve što su tražili.

Nakon napornog dana pjevačica je zaključila da je potrošila veliku sumu novca na sitnice poput kozmetike, donjeg veša i šminke, za šta nikad ne bi rekla da mnogo košta.

“Sto dolara ravno za nekoliko kesica, bankrotirala sam. Htjela sam da kupim neke baš dobre patike, da ne bude ovo standardno što kupujem, ali u Americi je sve 35 posto skuplje zbog taksi, tako da ništa”, rekla je pjevačica u svom videu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh