Estrada

Jelena Krunić stoji iza dvije grupe na Telegramu gdje se razmijenjuju eksplicitni snimci djevojaka

Nakon skandala još jedan šok!

Jelena Krunić - Instagram

Dan žena obilježila je vijest koja je uznemirila i zgrozila javnost – da postoji nekoliko grupa na aplikaciji Telegram, od kojih je jedna brojala čak 36.000 muškaraca sa Balkana, a u kojima su oni međusobno dijelili n*ge fotografije i snimke, pa čak i adrese žena sa ovih prostora.

Međutim, sada se šeruju još dvije grupe iza kojih stoji ni manje ni više nego bivša rijaliti učesnica Jelena Krunić, piše Telegraf.

Jedna od pomenutih grupa na Telegramu se zove “Beograđankee”, a na samom početku četa u grupi, koji se masovno širi društvenim mrežama, jasno se vidi da je bivša rijaliti učesnica kreirala ovo grupu koja broji više desetina članova.

Krunićeva je u grupu slala neke Instagram profile, među njima i rijaliti učesnice Maje Marinković, kao i privatne eksplicitne fotografije nepoznatih djevojka kojima se većinom vidi samo na*o ili tijelo u donjem vešu, a pored nje to isto su radili i još neki čanovi.

Kako smo ranije vidjeli neke printskrinove iz grupe muškaraca sa Balkana, pojedini sadržaji eksplicitnih fotografija, koje se među članovima razmjenju, u obje grupe je isti. Bivša rijaliti učesnica je i u grupu slala svoj “Only fans” profil, inače, sajt na kom se nerijetko objavljuju eksplicitne fotogrfaije i snimci, dok korisnici plaćaju da bi pristupili istima.

Jelena je takođe snimila i glasovnu poruku u grupi, pa se na osnovu onoga što se čuje, jasno može prepoznati njen glas, a posebno kada kaže: “Ljubi te Krunićka”, a tom prilikom je pozvala članove i da dodaju što više ljudi u njenu drugu Telegram grupu “samovasposmatram”, koja takođe broji na desetine članova.

U drugoj grupi Jelena je uglavnom slala glasovne poruke u kojima proziva Anđelu Vešticu nazivajući je pogrdim imenima, ali je pričala i da će raskrinkati “kriminalce”, koje nije imenovala, međutim osim uvreda upućenih Anđeli, ona nije “raskrinkala” nikoga, već je u grupu slala eksplicitne fotografije i snimke, kao i skandalozne glasovne poruke.

No, nije riječ o broju članova grupe, ni da li će neko svoje eksplicitne fotografije da šalje nekome ili možda ipak grupi ljudi, već je probem u tome što je jedna žena, Jelena Krunić, dala sebi za pravo da napravi grupu gdje se razmijenjuje tuđi eksplicitan sadržaj i pogrdno komentarišu žene.

Podsjetimo, u četvrtak 11. marta pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, uhapsili su N. S. (25) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo prikazivanje, pribavljanje i posjedovanje po*nografskog materijala i iskorišćavanje maloljetnog lica za po*nografiju.

Sumnja se da je on, kao administrator grupa na aplikaciji Telegram, činio dostupnim javnosti fotografije i video snimke po*nografske sadržine nastale iskorišćavanjem maloljetnog lica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh