Estrada

Reagovala hitna pomoć – Šaovoj ženi pozlilo?! Ivanine komšije otkrile – jadna žena, izbezumljena je?!

Teško podnosi cijelu situaciju.

Nenad Aleksić Ša i Ivana - Screenshot

Ivana Aleksić, supruga repera Nenada Aleksića Ša, navodno je i dalje utučena i povrijeđena zbog njegove javne prevare sa Tarom Simov, koji su sada i ozvaničili vezu u “Zadruzi”.

Njene komšije koje je sreću gotovo svakodnevno, rekle su da je Ivana navodno teško podnijela suprugovu javnu prevaru, kao i da je prije nekoliko dana reagovala i hitna pomoć.

Svaki dan viđam Ivanu, dolazi da radi žena, šta će jadna. Lakše joj da tako prevaziđe ovu sramotu koju joj je muž priredio sa tom malom bestidnicom. Otkad se ovo desilo, pola je nema, saginje glavu i bježi od svih, preblijedila je. Onaj dan kad je Ša poljubio Taru, vidjela sam sa terase da je ispred salona bila i hitna pomoć, sigurno joj je bilo jako loše. Užas, nemam riječi za tog njenog bivšeg muža – rekla je komšinica V. iz zgrade gdje se i nalazi salon.

Viđam stalno Ivanu i još neke iz “Zadruge” ovdje, žive tu u komšiluku. Ivana je kulturna žena, ali otkad se sve ovo desilo sa Ša bježi od svih, dovoze je i odvoze, iako i ona živi tu u blizini. Krije se iza maske, vidi se da je uplakana i izbezumljena. Kako i ne bi? – istakao je još jedan komšija, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh