Estrada

Tanja sinoć u emisiji lila gorke suze, pa otkrila istinu o mužu: “Imao je djevojku koja mu je …”

-Dušan je pobjegao u Australiju, ja svoju djecu nikada ne bih pustila – istakla je Tanja.

Tanja Savić - Screenshot

Pjevačica Tanja Savić već skoro godinu dana nije vidjela svoje sinove, a kada se prisjetila svega toga u emisiji uživo nije mogla da zaustavi suze.

Naime, gostujući kod Ognjena Amidžića u njegovoj emisiji “Amidži šou”, na pitanje da li se čuje sa djecom i koliko ih dugo nije vidjela, pjevačica je veoma emotivno reagovala.

Nisam ih vidjela skoro godinu dana. Ja imam suđenje 12. sada i ja se nadam to će biti sve u moju korist. Jaka sam ja. Ovo je samo trenutno mislim da su hormoni emotivna sam ovih dana, ali sam okej jer djecu nosim u duši i oni su stalno sa mnom – pričala je Tanja dok je suze brisala rukom.

Ona je objasnila da jedno vrijeme nije imala nikakav kontakt sa njima, ali je konačno uspjela da sudskim putem dobije pravo na pozive.

Super reaguju sada kada me čuju, bilo je momenata kada mlađi sin kada nije želio da priča sa mnom, ali sada pričamo. Stariji sin me stalno zove. Oni imaju sada sudski nalog da me u 9 sati pozovu. Nisam imala tu mogućnost da se čujem toliko redovno, ali je sada sud dao nalog da djeca moraju da mi se jave – rekla je ona i dodala:

Ja za pravdu ću sve da uradim i mislim da da će pravda da pobijedi.

Na pitanje kako se desilo da njen suprug Dušan Jovančević odvede djecu, Tanja je ispričala detajno kako je djecu na prevaru odveo.

Pobjegao je. Ja ih nikada ne bih pustila, Moja dva dječaka i najveće bogatstvo ne bih ih pustila. On je to meni uradio iza leđa, vjerovatno zbog nekog straha od korone. On samo gleda kako će njemu biti, ne svima nama. Očigledno je gledao samo sebe da zaštiti i brže bolje je pobjegao. Imao je djevojku koja je naš kućni prijatelj koja je u moje ime potpisala papire jer imamo sličan rukopis, ja sam odmah prepoznala – otkrila je Savićeva, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh