Estrada

Severina prvi put pričala o Igoru nakon priča o razvodu

Severina Kojić oglasila se i progovorila o Igoru Kojiću po prvi put nakon što su prošle godine počele spekulacije da se razvode.

Severina Kojić - Instagram

Pjevačica danima izaziva burne reakcije u regionu..

Kako je bila raspoložena za komunikaciju sa svojim pratiocima na Instagramu, Severina se dotakla i teme svog supruga Igora, i to po prvi put otkako se prošle godine spekulisalo da se razvode. Nju je jedan od fanova u komentarima pitao “A gdje je Igor Kojić?” i pritom ga i tagovao, a pjevačica je i na to imala odgovor.

Severinin komentar – Instagram

U Beogradu – napisala je Severina uz emotikon srca.

Podsjetimo, mediji su prošle godine pisali da se pjevačica i Kojić razvode i da se dugo nisu vidjeli, kao i da ona nije dolazila u Beograd, a ni on u Hrvatsku godinu dana. Ni on ni ona do sada nisu pominjali jedno drugo, niti su pričali o svom odnosu, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh