Estrada

Preokret! Ipak se ne razvode?! Ovo je dokaz da Ivana nije digla ruke od braka sa reperom?

Zadrugari već mjesecima bruje o prisnom odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Nenad Aleksić Ša sa suprugom - Screenshot

Gledaoci su svjedoci da se njih dvoje često grle i razmjenjuju nežnosti. Zadrugarka je priznala da gaji simpatije prema reperu, dok on još uvijek nije javno otkrio da li mu se Tara dopada, piše “Srbija danas“.

Mina Vrbaški nedavno je provela nekoliko dana van “Zadruge” kako bi sahranila baku i bila sa porodicom u tom teškom trenutku. Vratila se u Bijelu kuću naoružana sa informacijama o zadrugarima. Otkrila je Nenadu da je bila u kontaktu sa njegovom suprugom Ivanom Aleksić koja mu je poručila da želi da stavi tačku na njihov brak.

Reper se iznervirao jer Ivana nije sačekala da on napusti rijaliti i da popričaju o cjelokupnoj situaciji. Novinari su saopštili Nenadu da je Ivana skinula njegovo prezime sa svog Instagram naloga,

Oglasio se Nenadov brat koji je potvrdio da Ivana želi da se razvede.

Potom se oglasio i reperov otac, koji je otkrio da je porodica Aleksić i dalje u kontaktu sa Ivanom.

Međutim, uprkos svim glasinama oko razvoda, čini se da Ivana ipak nije “digla ruke” od svog supruga. Na njenom Instagram profilu još uvijek stoje objavljene njihove zajedničke fotografije.

Ivana se nije oglašavala kako bi demantovala ili potvrdila glasine oko razvoda. Ostaje nam da vidimo kako će se razvijati njihov odnos nakon rijalitija i da li će Ivana oprostiti reperu blizak odnos sa Tarom.

Nenad Aleksć i Ivana Aleksić – Instagram

Nenad Aleksć i Ivana Aleksić – Instagram

Nenad Aleksć i Ivana Aleksić – Instagram

Nenad Aleksć i Ivana Aleksić – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh