Estrada

“Odmah mi je sve bilo jasno” – Ekspert za govor tijela ‘pročitala’ ponašanje Meghan Markle kod Oprah Winfrey

O intervjuu bivše glumice i danas priča cijeli svijet.

Megan Markl - Screenshot

Ekspert za govor tijela Tonja Rajman, koja je nebrojeno puta u bližoj prošlosti za američke medije analizirala nastupe Donalda i Melanije Tramp, ali i novog predsednika Džoa Bajdena, iznijela je svoje mišljenje o intervjuu Megan Markl koji je dala čuvenoj voditeljki Opri Vinfri, piše “Objektiv“.

Supruga princa Harija iznijela je niz neočekivanih priznanja u intervjuu koji je gledalo pola planete, poput onih da je razmišljala o samoubistvu, pa da su se oni vjenčali tri dana prije zvanične ceremonije, ali i da je svojevremeno osjetila bojazan djela kraljevske porodice kakve će boje kože biti njihovo dijete.

Tonja Rajman odmah je naglasila da Megan Markl nije glumila, odnosno da je sve vrijeme u intervjuu pokazivala prave emocije.

“Kada ju je Opra pitala za lične traume i kada su se dotakli misli o samoubistvu, oči Megan Markl napunile su se suzama. To ne možete da odglumite, da izvedete u sekundi. Da je postojala neka prethodna priprema, da je znala kad će doći taj trenutak, pa i da uradi nešto, da odglumi, ali ovo je bilo spontano”, kaže Rajman dodajući da oči reaguju prirodno nezavisno od toga kojim se poslom bavite.

Dodajući da se u nekoliko navrata osjetila anksioznost kod Megan, Rajman je naglasila i da se iskrenost Harijeve supruge vidjela i u djelu kada se prvi i jedini put pričalo o rasizmu u Bakingemskoj palati.

“Uzdahnula je. To su trenuci kada tijelo prirodno traži više kiseonika. Njen uzdah pratili su karakteristični treptaji koje tijelo proizvodi kada mu je najteže. Ljubav između Harija i Megan, sreća koju osjećaju u braku je takođe prirodna. Način na koji su oboje držali prekrštene noge u intervjuu, ali okrenute međusobno, pokazuje privrženost i ljubav”, rekla je Rajmanova.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh