Estrada

Internetom kruže Karleušine go*e fotke, pjevačica se oglasila nakon skandala: “Ucjenjivana sam i zastrašivana!”

Pjevačica Jelena Karleuša se oglasila povodom skandala koji trenutno trese domaću javnost.

Jelena Karleuša - Screenshot

Na Međunarodni dan žena, društvene mreže usijale su se poslije navoda da na aplikaciji za dopisivanje Telegram postoji grupa koja okuplja 36.000 muškaraca sa Balkana, u kojoj oni međusobno dijele nage fotografije i snimke, pa čak i adrese žena sa ovih prostora.

Zbog svega ovoga reagovali su ministar policije i nadležni organi.

– Zaboravili ste kako su mjesecima objavilivali moje go*e fotografije na naslovnim stranama, za koje vam ja nisam dala odobrenje. Ja sam tim slikama ucjenjivana, zastrašivana, a kada nisam uspjela u tome što je ološ tražio, slike su dospjele do miliona ljudi. I šta ja imam od toga što sam u pravu? Ništa. Šteta je učinjena, ja sam nekako preživjela. Živ je i nesrećnik koji je učinio šta je učinio. Ali da se nikada nikome ne ponovi to javno grupno si*ovanje, e to je moja poenta – poručila je Karleuša u svojoj objavi.

Karleuša nikada do sada nije otvoreno priznala da su fotografije koje je objavio Ognjen Vranješ zapravo njene, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh