Estrada

“Nisam čestitao bebu Subotićki!” – David prvi put nakon raskida otkrio u kakvim je odnosima sa Anom Korać

Ne želi ni da čuje za bivše!

David, Aleksandra i Ana - TV Pink printscreen/Zadruga

Ana Korać i David Dragojević su nedavno stavili tačku na njihovu vezu. Mnogi su bili iznenađeni ovakvom odlukom, s obzirom na to da su bili vjereni i da su svi očekivali da će ovu ljubav krunisati brakom.

Nakon raskida, njih dvoje su prekinuli svaki kontakt. Javno nisu iznosili detalje raskida, već je Ana samo otkrila da je došla u posjed nekih Davidovih prepiski koje su je razočarale.

Po prvi put, oglasio se David koji je otkrio u kakvim je odnosima sa svojim bivšim djevojkama.

– Nisam čestitao bebu Aleksandri Subotić, nema potrebe. Nisam u kontaktu sa bivšim djevojkama. Ni sa Anom ni sa Aleksandrom, ni sa jednom svojom bivšom nisam u kontaktu. Ja sam dobar momak, ali na kraju nešto ne ispadne kako treba… Mada ne želim da komentarišem prošlost – rekao je David u „DeToxic“ emisiji.

Podsjetimo, David je prevario Aleksandru Subotić sa Anom Korać u “Zadruzi”. Aleksandra je potom ušla u rijaliti kako bi se obračunala sa svojim vjerenikom. Nakon rijalitija ona se upustila u vezu sa Pecom Raspopovićem sa kojim je dobila sina Jovana, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh