Estrada

OVAJ pjevač je ROĐENI brat Žike Jakšića: Daje mu dio novca koji zaradi, napravili su tajni pakt

Mnogi kažu da liče!

Žika Jakšić - Expresstabloid.ba

Voditelj i autor šou programa “Nikad nije kasno” Saša Jakšić Žika rijetko u javnosti pominje da ima rođenog brata Vladimira Jakšića Musu koji se bavi pjevanjem.

Musa je devedesetih godina bio pjevač rokenrol benda “Revolveri”, a prije nekoliko godina vratio se na scenu. Sada bend nosi naziv “Ex revoleri”, a sa bratom sarađuje, Žika producira njegove albume.

Interesantno je da su Žika i Musa svojevremeno napravili dil da bivši muž Dajane Paunović bratu daje 10 posto od zarade, jer je izdao rokenrol.

Vladimir Jakšić Musa – Screenshot

Sve je krenulo kada je Žika prvi put odradio jednu svadbu sa koje se vratio sa mnogo para. Žika i Musa su u to vrijeme zajedno nastupali, a kada se Žika probudio u fioci nije zatekao sav novac koji je zaradio.

“Žika je pitao brata Vladimira gdje je još para iz fioke, a brat mu je rekao da s obzirom da je izdao rokenrol i na neki način i njega i sve u šta su vjerovali mora od zarade koju dobija sa narodnjacima da mu daje 10 odsto”, rekao je izvor nedavno za domaće medije i naveo da Žiki to ne smeta, jer ima dovoljno novca, a paktm je pakt i on ga neće prekršiti dok je živ, piše “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh