Estrada

Zorica: “Rekla je da više nikad neću ući u njenu kuću!” – Suzana: “Nikad to nisam rekla, taman posla!”

Prije šest godina, nakon što je otišla iz Granda, Zorica je imala zamjerke na postupke Brene i Saše, ali i izjavu Popovićeve supruge.

Zorica Brunclik i Suzana-Jovanović - ATA Images, Telegraf

Muzička zvijezda Zorica Brunclik nakon šest godina ponovo se pojavila u Grandu, kao gost emisija “Zvezde Granda – Specijal” i “Nikad nije kasno”, a mnogi još pamte njene izjave nakon odlaska iz žirija Zvezda Granda.

Naime, nakon prekida saradnje sa Grandom Zorica je u jednom intervjuu, pored Saše Popovića i muzičke zvezde Lepe Brene, spomenula i Popovićevu suprugu Suzanu Jovanović.

Radi se o sljedećoj Zoričinoj izjavi, odnosno odgovoru na pitanje da li razgovara sa Brenom i Sašom:

Kako da razgovaram sa nekim ko me nije udostojio da mi kaže “doviđenja”?! Kako da razgovaram ako oni mene ne vide jer sam za njih mrtav čovjek koji hoda. Ma niko mi nije rekao: “Crne ti oči u glavi!”, a kamoli plave. Ni Brena, ni Saša. Stojim iza toga! Meni je samo žao što je čak i Suzana Jovanović ušla u tu priču kad je rekla: “Ona nikad više u moju kuću!” Tu neko više govori o sebi nego o meni – istakla je Zorica 2015. godine u velikom intervjuu koji je tada dala.

Sada smo tim povodom pozvali Suzanu, ali ona je ljubazno istakla da nikada nije izgovorila ono što je pjevačica tada citirala.

Nisam to nikada rekla, taman posla! Zoricu obožavam, njene pjesme, volim to što ona radi, ona je zaista velika zvijezda, sve najljepše mislim o njoj i nemam zaista ništa protiv Zorice Brunclik – rekla je Suzana za Telegraf JETSET.

Popovićevu suprugu pitali smo kada se posljednji put čula i vidjela sa Zoricom.

Ne znam tačno, davno. Kad je otišla iz Granda, poslije se nismo ni vidjele. Svako je radio svoj posao, sasvim normalno – rekla je Suzana.

Na osnovu onoga što je Zorica izjavila, pitali smo Suzanu da li bi i da li će pozvati koleginicu da bude gost u njenoj kući.

Naravno, uvijek, kao što bi i ona mene pozvala da budem njen gost u njenoj kući – odgovorila je Sašina supruga, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh