Estrada

Pjevačica i brat nisu u dobrim odnosima: Vijesti o njoj saznaje iz novina, proslavio se u “Zvezdama Granda” i oženio pravu ljepoticu

Radin stariji brat istakao je da novosti o njoj saznaje iz novina.

Rada Manojlović - Espreso.rs

Zvezda “Granda” Nenad Manojlović je brat po ocu pjevačici Radi Manojlović, međutim njih dvoje nisu pretjerano bliski, piše “Srbija Danas“.

Rada i ja smo dijametralno suprotni, vidimo se jednom u tri godine. Rijetko se čujemo, ona je jedna od pet najpoznatijih pjevačica na Balkanu i ja razumijem da je zauzeta. Pored emisija, snimanja i nastupa, svaki slobodan minut gleda da prigrli za privatan život – rekao je Nenad jednom prilikom o sestri.

Radin stariji brat istakao je da novosti o njoj saznaje iz novina.

Život nas je odveo na različite strane. Jednom sam se najavio Radi i otišao kod nje, ona je davala toliko intervjua da nismo dvije rečenice progovorili. Mi imamo kontakt s vremena na vrijeme porukama. Bilo je pokušaja da se češće viđamo, ali ona je izabrala život takav kakav vodi. Ja čak i ne znam da li je sa Harisom vezi sve informacije o njoj znam preko novina – rekao je za Grand magazin ranije Nenad.

Inače, Nenad je u braku sa prelijepom Jelenom, koja mu je podarila i deijte. On ima već jedno dijete iz prethodnog braka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh