Estrada

Sestričine Nataše Bekvalac su prave bombe: Obje su pjevačice, Zoi već svi znate, a ovo je Teodora

Kada su trending i broj pregleda na Jutjubu, ali i popularnost kod mlađe publike u pitanju. Zoi je među vodećim pjevačicama.

Nataša Bekvalac - express

Pjevanjem se bavi i njena rođena sestra Teodora Šekularac koja je odabrala potpuno drugačiji muzički pravac i ima drugačiji imidž, piše “Pulsonline“.

Zoi – RAS Srbija

Teodora se prije 9 godine prijavila i na takmičenje “Zvezde Granda”, međutim, nije uspjela visoko da se plasira. Ipak to je nije pokolebalo, već je nastavila i dalje da pjeva i nastupa.

Kada je riječ o vizuelnom indentitetu koji plasiraju na javnoj sceni, slike kažu koliko se se sestre razlikuju po stilu.

Talenat za muziku im je zajednička crta, a kako je nadaleko poznat, on je baš zastupljen u porodici Bekvalac – Šekularac.

?????????

Objavljuje Teodora ŠekularacČetvrtak, 24. ožujka 2016.

Zoi i Teodora Šekularac koja se uspješno bavi i jahanjem, kćerke su Dragane Bekvalac, najstarije sestre Nataše Bekvalac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh