Estrada

Nakon spekulacija da se NE PODNOSE, Lepa Brena i buduća snajka objavom na Instagramu dokazale suprotno!

Pjevačica Lepa Brena pokazala je kako provodi vrijeme sa sinom Viktorom Živojinovićem i njegovom djevojkom Sandrom Miljaković.

Lepa Brena - Screenshot

Pjevačica Lepa Brena pokazala je kako provodi vrijeme sa sinom Viktorom Živojinovićem i njegovom djevojkom Sandrom Miljaković.

Naime, ona je na svom Instagram storiju podijelila video snimak iz automobila kako vozi, dok njena snajka sjedi na mesto suvozača, a Viktor pozadi. Oni su sve vrijeme uživali u muzici, a Brena je u jednom trenutku podigla i ruku.

– Glavni DJ Lepa Brena – napisala je Sandra uz snimak iz automobila koji je objavila na svom Instagram profilu, piše “Srbija Danas“.

Podsjetimo, zbog pandemije korona virusa Sandra i Viktor odložili su svadbu koju su planirali ove godine, za 22. maj 2022. godine, kada planiraju i glamurozno svadbeno veselje.

– Planiramo gala slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se ne smiri situacija sa koronavirusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku – rekao je Viktor za medije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh