Estrada

Nakon što je smršao 88 kilograma, Lazić pokrenuo stranicu “Darkova kuhinja”

Popularni pjevač Darko Lazić pokrenuo je novi biznis, a tom prilikom će zanitresovanima pokazati kako se hrani nakon što je smršao 88 kilograma.

Darko Laziić - Ekskluziva

Naime, Lazić je na svom Instagram profilu podjelio da je otvorio profil pod nazivom “Darkova kuhinja”, gdje će objavljivati recepte.

– Zapratite novi profil i uskoro uživajte u divnim specijalitetima – napisao je pjevač, a na novom profilu već ima tri objave. prenosi “Avaz“.

– Prvi specijalitet, svadbarski kupus – stoji u opisu snimka na kom se vidi kako se specijalitet krčka, a Darkov biznis već je izazvao veliku pažnju.

“Mogu li narudžbe?” “Kad nema svirke mora drugi biznis da cvjeta”, “Svaka čast, samo nastavi tako”, “Odličan domaćin”, pisali su u komentarima ispod objave na profilu “Darkova kuhinja”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh