Estrada

Lepa Brena promijenila imidž, nova frizura ostavila mnoge bez daha

Nakon odmora u Americi uslijedile promjene

pressmedia

Muzička zvijezda Lepa Brena nakon odmora u Americi i odmah po povratku u Beograd, promijenila je imidž, a svi komentarišu da pjevačica nikad ljepše i glamuroznije nije izgledala.

Naime, Brena je počastila sebe novom frizurom, pa je posjetila poznatog beogradskom frizera Mister Iksa, koji godinama vodi računa o njenoj kosi i sve Brenine veće promjene vezuju se baš za “njegovih ruku djelo”.

Pjevačica je na svom Instagram profilu objavila kadrove iz salona, dok joj Mister Iks “radi o gavi”, video pogledajte OVDJE.

Brena sada ima uvijenu i natapiranu kosu, a njena frizura je poput onih glamuroznih za crvenog tepiha, pa ne čudi što su pjevačici poručili da u opuštenoj kombinaciji izgleda kao diva,piše Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh