Estrada

EVO KAKO IZGLEDA NOVA DJEVOJKA ACE LUKASA: Zanosna brineta izašla iz njegovog stana, KAMERE JE SNIMILE (FOTO)

Pjevač Aca Lukas nakon razvoda od Sonje Vuksanović imao je nekoliko veza, a poslednja koja je bila javna, bila je sa bivšom misicom Jovanom Doroški.

Aca Lukas - Screenshot

Međutim, ni ta veza nije potrajala. Lukas i Jovana su raskinui 2019. godine, a sada se šuška da je pronašao novu djevojku.

Naime, sada se nagađa da je Lukas u vezi sa izvesnom brinetom, koju je ekipa Paparaco lova snimila kako izlazi iz grade. Navodno, pjevač je u vezi nekoliko mjeseci, a sa nepoznatom djevojkom bio je viđen i na privatnim proslavama.

Podsjetimo, Lukas je nakon raskida sa Jovanom, viđen u društvu starlete Nataše Šavije, sa kojom je svojevremeno bio u vezi. Kako se tada prenosilo, misica je stavila tačku na vezu sa Lukasom kada se folker na jednoj zabavi pojavio sa Šavijom,piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh