Estrada

ŽESTOK SUKOB U ‘ZVEZDAMA GRANDA’, KARLEUŠA razjareno IZJURILA PRED KOLEGU: “Slušaj me dobro”, evo šta ćete gledati u subotu

Jelena na rubu nervnog sloma!

Jelena Karleuša - Screenshot

Za članove žirija muzičkog takmičenja ‘Zvezde Granda’ svađe i razmirice nisu neuobičajene, ali će ove nedelje, jedan događaj, rasplamsati vatru između Jelene Karleuše i Aleksandra Milića Milija, prenosi “Srbija danas“.

Pjevačica je očigledno bila nezadovoljna komentarom ili glasom muzičkog ditrektora “Granda”, pa mu je žestoko odbrusila.

– Zaklinjem ti se evo sad, svaki tvoj sljedeći kandidat biće kolateralna šteta tvog dripačkog glasanja – prijetila je Jelena, a zatim slučajno oborila staklenu čašu pored sebe koja se raspala na dijelove.

– Nisam ti ja Đorđe ni Bosanac, sa mnom nećeš lako. Nemoj se sa mnom zamjerati – orio se studio dok je Karleuša vikala na Milija.

Evo kako je to izgledalo:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh