Estrada

MAJKA SLOBE RADANOVIĆA U BOLNICI: Evo u kakvom je stanju, stigle informacije

Draginja je smještena u bolnici na Banjici, gdje je redovno obilaze sin i njegova djevojka Jelena Đuričanin.

Draginja Radanović - Screenshot/Pink

Majka pjevača Slobe Radanovića (30) u bolnici je u Beogradu, pošto je morala na operaciju zbog problema koje već neko vrijeme ima sa nogom.

Draginja (71) je smještena u bolnici na Banjici, gdje je redovno obilaze sin i njegova djevojka Jelena Đuričanin.

– Draginja je operisana i dobro se osjeća. Ona je u bolnici od februara, čini mi se od 20. februara. Sloba i Jelena je redovno posjećuju, a ona se sada već dobro osjeća. Zahvat je bio rizičan iz mnogo razloga, što zbog korone, što zbog toga što je ona godinama srčani bolesnik. Ali, Bogu hvala, dobro se sada osjeća – kaže izvor.

Podsjetimo, Sloba je u decembru 2020. istakao da njegova majka treba da ide na operaciju, ali da je rizična.

– Dobro je, drži se. Ona je jaka osoba, snažna, samo što ima neke probleme sa nogom koje mora da riješi, ali ne može trenutno zbog ove cjelokupne situacije jer ona spada u malo rizičniju grupu, a i rizičnija je operacija – kazao je Radanović, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh