Estrada

RIJALITI ZVIJEZDA ŽRTVA “KASAPINA” IZ SALONA: Pokazala unakaženo lice i najavila rat: “Strpat ću je iza rešetaka”

Naida Gadžo je još jedna u nizu kojoj je koža spaljena poslije tretmana u beogradskom salonu ljepote.

Naida Gadžo - Screenshot

Još jedna žrtva nestručne, “samoprozvane doktorke” koja je unakazaila ogroman broj žena u jednom beogradskom salonu, javila se na društvenim mrežama.

Ovog puta riječ je o nekadašnjoj učesnici rijaliti programa “Parovi”, Naidi Gadžo, vjerenici takođe rijaliti zvijezde i pjevača Nenada Marinkovića Gastoza.

Naida je odlučila da raskrinka “doktorku” koja je nestručnošću i kozmetičkim tretmanima (koji ako ih rade profesionalci nisu opasni) izazvala opekotine i potencijano nekrozu kože kod brojnih mušterija. Tretmane naplaćuje papreno, čak do 2.000 eura, a kako je starleta sama otkrila, ona je “još i dobro prošla” u poređenju sa drugima.

Tokom tretmana pitala je “zašto smrdi”, na šta je doktorka rekla da je to normalno…

Naida je sve objavila na svom Instagram storiju, kako je izgledala prije tretmana, kako sada izgleda, kao i šta joj je “doktorka” savjetovala…

Da podsjetimo, na jednom Instagram profilu su objavljene uznemirujuće slike žena koje su se podrgnule tretmanima u spornom salonu. Ove žrtve odlučile da upozore druge ljude, jer tvrde da su im od tretmana u jednom salonu ostali ožiljci, otoci, a sve zbog nestručnog rada.

Najgore su prošle one koje su se podvrgle tretmanu plazma pjenom, nehirurškoj metodi podmlađivanja kože, uklanjanja bora, ožiljaka na licu… Tretman može da se radi na cijelom licu, a nakon tretmana ostaju mikroopekotine koje se vremenom pretvaraju u kraste, koje bi trebalo da otpadnu nakon nedelju, najviše deset dana.

Isto se desilo i Naidi, ali crvenilo je ostalo, iako to ne bi trebalo da bude slučaj, prenosi “Mondo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh