Estrada

Ovako izgleda supruga Lepog Miće: Uslikana kako šeta ulicom, ona je njegova jedina ljubav

Jedan od najpoznatijih učesnika rijalitija “Zadruga” koji je postao sinonim za iskrenost i raskrinkavanje svih ostalih stanovnika Bijele kuće, Lepi Mića, svoju intimu već godinama uspješno skriva od očiju javnosti.

Lepi Mića - Screenshot

On svoju suprugu Snežanu i kćerku Saru tek s vremena na vrijeme spomene u rijalitiju, i to samo kako bi im uputio pozdrave, dok o detaljima svog privatnog života nikada nije pričao pred kamerama.

Ipak, oštrom oku paparaca Snežana jednom prilikom nije uspjela da umakne, a kako ona izgleda pogledajte u nastavku:

Supruga Lepog Miće – Pink.rs

Kako je ranije izjavila njegova kćerka Sara, Mića i Snežana imaju dogovor da se ona nikada ne pojavljuje u emisijama, čak ni kao njegova podrška, a zadrugarova supruga ovaj dogovor poštuje već 4. sezonu “Zadruge”. Inače, mnogi su primijetili da Snežana likom dosta podsjeća na supruga, što je izazvalo posebnu pažnju, prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh