Estrada

“Nisam spavala cijelu noć” – Nada Topčagić nakon što je Zlatan Ibrahimović izašao na Sanremu uz “Jutro je”: “Svi me zovu, to niko nije doživio”

Folk pjevačica Nada Topčagić priznaje da cijelu noć nije mogla da spava od sreće nakon što je Zlatan Ibrahimović na scenu italijanskog festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove njene pjesme “Jutro je”.

Nada Topčagić - Youtube

– Šta da vam kažem, presrećna sam. Nema ko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo. Mislim da to niko od muzičara sa ovih prostora nije doživio – ushićeno je rekla Nada za Kurir i dodala da je imala priliku da upozna Ibrahimovića.

– Moj suprug Zlatko i ja smo jednom bili kod Zlatanovog oca na ručku, to je bilo davno. Zlatan je tad bio mali i od tada ga nisam vidjela, nismo u kontaktu. Njegov otac je svirao harmoniku i tako smo se upoznali. Nisam ni znala da sluša moju muziku, ljudi ovo je kruna moje karijere – zaključila je Topčagićeva.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh