Estrada

OVO JE DRUGI MUŽ SANJE KUŽET – ljubav iz školske klupe: Krije ga od medija, kad vidite kako izgleda, BIĆE VAM JASNO ZAŠTO GA SKRIVA!

Voditeljica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Sanja Kužet je emotivno ispunjena. Iako bi mnogi muškarci željeli da je Sanja solo, ona uživa u ljubavi pored svog supruga, Nemanje Živojinovića.

Sanjin suprug Nemanja je biznismen, direktor marketinga jedne automobilske kuće. Voditeljka je nedavno priznala da je sa Nemanjom tokom adolescentskih dana već bila u vezi, a on je njen drugi muž.

– Jedna informacija koja nije poznata javnosti je da smo mi početkom naših dvadesetih bili u emotivnoj vezi. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo taj uvod i upoznavanje – rekla je Sanja Kužet nedavno, dok je jednom prilikom objasnila i kada se i kako odlučila na drugi brak, nakon prvog koji nije bio usjpešan.

– Drugi put sam se odlučila za brak kada sam ponovo prepoznala ljubav u koju vjerujem – rekla je Sanja tada za domaće medije.

Mnogi su komentarisali kako je njen suprug izuzetno zgodan, te da izgledaju odlično zajedno,pogledajte Sliku.

Sanja i Nemanja imaju sina Strahinju, dok iz prvog braka ona ima sina Andriju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh