Estrada

Emina Jahović uključila lajv na Instagramu, šokirala sve izgledom i izjavila: Nije mi stalo ni do čega više!

Nakon što je preležala korona virus, pjevačica Emina Jahović oglasila se na Instagramu, a mnogi su iznenađeni njenim izgledom.

Emina Jahović - Screenshot

Tom prilikom obratila se vjernim pratiocima i objasnila kako se osjeća povodom čitave situcije koja se dešava u svijetu:

– Jako mi nedostaju moji koncerti, moji nastupi, kao nikad prije. Čak mi nedostaje sve što sam mrzila ranije, odlazak na probu kad je jako hladno, mnogo adrenalina, pitanja da li će sve proći dobro ili ne – započela je ona.

– Samo želim da pjevam, da budem na sceni, da budem sa svojim fanovima. Nije mi stalo ni do čega više – rekla je pjevačica.

Iako su navikli na njen besprijekoran izgled i figuru, pratioci nisu mogli a da ne primijete njenu transformaciju. Da li se radi o filteru ili je pjevačica nabacila nekoliko kilograma više procijenite sami, prenosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh