Estrada

Nakon što ju je Karleuša ponizila i popljuvala u takmičenju, Diana: “Ona svoje nezadovoljstvo izbacuje!”

Prokomentarisala je spornu situaciju.

Diana Mihajlović - Screenshot

Diana Mihajlović proteklog vikenda nije prošla dalje u naredni krug takmičenja u “Zvezdama Granda”. Ona je dobila samo dva glasa, ali je Saša Popović odmah poslije njenog nastupa objasnio da je Diana bolesna, da je čak i htjela da odustane od snimanja emisije, ali da je na njegovo insisitiranje pristala i tako bolesna da se pojavi na sceni.

Nakon svega, kontaktirali smo ovu mladu pjevačicu i na početku nas je zanimalo koliko joj je bilo teško da se takmiči iako joj nije bilo dobro.

– Bila sam u nekoj fazi odustajanja od kompletnog takmičenja zbog bolesti. Nisam imala snage da ustanem iz kreveta, ali nakon poziva direktora Saše Popovića odlučila sam da ispoštujem cijelu produkciju. Jako težak dan je to bio, međutim, kad sam stala na scenu zaboravila sam da sam bolesna i dala svoj maksimum koliko sam mogla. Ipak je ta bina cijeli svijet i sve svoje probleme čovjek treba da zaboravi kada stane na nju – rekla je Diana za Espreso.

Jelena Karleuša nije imala razumijevanja za Dianu i pored zdravstvenih problema koje je ova takmičarka imala kada se pojavila na sceni. Karleuša je mlađoj koleginici poručila da ne treba više da dolazi u takmičenje, da treba da odustane od karijere i da nikada neće biti zvijezda. Diana joj u emisiji poručila da će ona biti zvijezda i da ne želi da odustane.

Nas je zanimalo da li je Karleuša Mihajlovićevoj uspjela da naruši samopouzdanje nakon ove emisije i željeli smo da provjerimo kako ona sada gleda na ovu spornu situaciju u “Zvezdama Granda”.

– Ne, Karleuša mi naravno nije narušila samopouzdanje. Niko ga ne može narušiti sem mene same. Čak me je još i ohrabrila. Poštujem njeno mišljenje, ali ga ne prihvatam jer ona ne zna šta i kome govori. Mislim da svoje probleme ona i te kako ne ostavlja iza sebe kada dođe na snimanje emisije već svoje nezadovoljstvo izbaci na kandidate. Odlično je znala ko sam, a pravila se luda. Njena kontradiktornost iz emisije u emisiju postaje dosadna. Nisam imala namjeru da se svađam već da je podsjetim da zaboravlja šta je govorila – rekla je Diana i na kraju razgovora istakla:

– Ne planiram da se takmičim više jer je bilo dosta, “Grand” mi je pomogao u svakom smislu reklame, ali ipak nastavljam sama da se borim. I da napomenem još nešto – Karleuša za sve takmičare za koje je rekla da će biti zvijezde nažalost nema ih nigdje, tako da Jeco hvala.

Dio njenog nastupa možete pogledati u prilogu ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh