Estrada

RADA MANOJLOVIĆ OPLELA PO KOLEGICAMA: “Nastupaju u gaćicama”

Rada Manojlović se nedavno našla na meti podjeljenih komentara, te je sada riješila da odgovori na njih. Naime, njoj su nedavno u emisiji uživo “sjevnule” gaćice, a sada je progovorila o tome.

Rade Manojlović - Blic.rs

– To su naši dvostruki aršini o kojima sam i ranije govorila. Navikla sam na to, ali ne mogu da kažem da me to ne dotiče. Ono što mi zaista nije jasno, a složićete se i vi kao predstavnici medija, polovina mojih koleginica nastupa isključivo u gaćicama, u smislu raznih bodija sa tanga donjim dijelom – istakla je pjevačica.

– Vrlo dobro znate na koje koleginice mislim, svi imamo oči. Pritom, ne mislim ništa loše, jer je to svakako scenska garderoba, koju nose i svjetske zvijezde poput Bijonse, Rijane, Džej Lo, Britni Spirs, Kristine Agilere. O Madoni i Šer koje su to radile davnih 70-ih i 80-ih da i ne pričam.

– Kada pogledate Instagram naloge mojih koleginica, slike u (samo) donjem vešu će vam oči istjerati, a pojedine ga i nemaju. Ponavljam, to nije problem i ne zalazim u to niti mi smeta, naprotiv, imaju moju podršku, lijepe su i zgodne – dodala je Rada, prenosi Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh