Estrada

Mislila da niko ne snima, pa zavukla ruku u pantalone: Nataša Bekvalac snimljena u nezgodnoj situaciji!

Pjevačica Nataša Bekvalac svaki slobodan trenutak provodi sa kćerkicama, pa je tako Papraco lov snimio u jednom tržnom centru i to u veoma nezgodnoj situaciji.

Nataša Bekvalac - Screenshot

Naime, pjevačica je razgledala izloge, ali i ljubazno izlazila u susret vjernim fanovima koji su je zamolili za selfi čim su je sreli. Zatim se sa kćerkicom uputila u jednu prodavnicu dječije opreme i igračaka, gdje je doživjela malu neprijatnost.

U jednom trenutku, pjevačica je očito osjetila neki vid nelagode u predjelu abdomena, te je ruku usred prodavnice zavukla u pantalone i brzinski riješila samo njoj znani problem. Očito da nije moglo da čeka, pa je morala da interveniše istog trenutka, piše “Kurir“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh