Estrada

Sve žene Marije Šerifović i jedan muškarac: Jedini dečko s kojim se ljubila šokirao je svijet, a s njima je imala duge veze!

Sve su jače glasine da između Marije Šerifović i Džejle Ramović postoji tajna veza, koju njih dvije čuvaju daleko od očiju javnosti.

Marija Šerifović - Instagram

Ljubavni život Marije Šerifović oduvijek je bio intrigantan, naročito otkako je javno priznala da je naklonjena istom spolu.

Ipak, prije tog priznanja ona je otkrila da je u vezi s jednim muškarcem – Slavenom Kalezićem. Zasad je pjevač i glumac iz Crne Gore i jedini pripadnik jačeg spola s kojim je bar, kako je ona tvrdila, bila šest mjeseci u vezi. Ima i onih koji vjeruju da je to bio samo marketing.

Marijin bivši se na svjetskoj sceni, na Evroviziji pojavio u suknji i potpuno providnom gornjem dijelu kostima. Kasnije je suknju skinuo i ostao u šljaštećim pantalonama. Međutim, ni to nije nešto nesvakidašnje.

Marija Šerifović i Slaven Kalezić – Screenshot

Marija je 2013. godine priznala da voli žene.

– Lezbijka sam! Bila sam sa djevojkom i to je divan osjećaj. Znam da ste svi došli zbog ovog pitanja. Mogu vam reći da je super imati odnos sa nekim čija brada ne bode – rekla je tada na konferenciji za novinare.

Mediji su budnim okom pratili pjevačicu ne bi li je uslikali sa djevojkom, a i ona je sama na društvenim mrežama podizala prašinu objavljivanjem fotografija na kojima se vidi ženska ruka. Kurir je ekskluzivno objavio da je Marija godinu dana bila u vezi sa Elenom Karić.

Marija Šerifović – Screenshot

Nakon veze sa dizajnerkom enterijera, Šerifovićeva je pronašla sreću u novoj vezi sa atraktivnom djevojkom iz Los Anđelesa, zbog koje je često odlazila u SAD, ali je njen identitet ostao tajna.

Turbulentnu vezu Marija je, kako su tada pisali mediji, imala i sa Renatom Lončarević, hrvatskom pobjednicom za mis univerzuma 2000. Njih dvije se nisu skrivale od medija, ali su ipak vodile računa o ponašanju u javnosti i tvrdile da su prijateljice. Interesantno je i to da je Marija uvijek imala duge veze.

Marija i Džejla – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh