Estrada

Pratili su danas Lunu Đogani: S kim se sastala dok je Marko bio kući, mislila da je niko ne vidi

Pjevačica i pobjednica “Zadruge 2” Luna Đogani u poodmakloj je trudnoći i čeka svoje prvo dijete.

Luna Đogani - Screenshot

Kako je već poznato, kroz nekoliko mjeseci Luna će postati majka djevojčice čemu se neizmjerno raduje. Ona se ne pojavljuje toliko često u javnosti, pa je rijetka prilika da je neko uslika u poodmakloj trudnoći, prenosi “Pink“.

Luna je uživala sa svojim psom u šetnji, a njen stomak je došao u prvi plan. Ona je za ovu priliku obukla laganu garderobu, s obzirom na to da je danas lijep i sunčan dan. Đoganijeva nije u šetnju išla sama, već sa svojom majkom Anabelom Atijas.

Iako je poznato da su Luna i Anabela bile u lošem odnosu prošle godine kada su se zajedno našle u rijalitiju “Zadruga” te da su mnogi problemi izašli na vidjelo, a koji nisu bili riješeni ni kada su izašle iz Bijele kuće, od dana kada je Luna saznala da je trudna sve se promijenilo. Anabela je svojoj kćerki velika podrška i uvijek je tu uz nju šta god da joj treba, a nekoliko puta je izjavljivala da se i te kako raduje što će postati baka.

Anabela i Luna – Pink.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh