Estrada

Završila je u zatvoru – Nakon rijalitija u stanu su pronašli šest kilograma droge, tvrdila je da je namještaljka – ali je raskrinkana

Njeno ponašanja nakon privođenja u stanicu i dalje se prepričava!

Ema Lapin - Youtube printscreen/Zvezde Granda Specijal

Ema Lapin, pjevačica i bivša učesnica rijalitija “Parovi”, završila je u požarevačkom zatvoru jer je osuđena na četiri godine i dva mjeseca zatvora zbog proizvodnje i trgovine narkoticima, piše “Srbija danas“.

Pjevačica, koja je postala poznata učešćem u rijaliti programima, osuđena je pred Višim sudom u Beogradu na dugogodišnju robiju nakon što je u njenom stanu otkrivena veća količina narkotika.

U stanu Lapinove, u kome je živjela, ali nije bila prijavljena na toj adresi, pronađeno je oko šest kilograma marihuane spakovane u 23 paketa i jednu kesu, kao i jedna elektronska vagica s tragovima marihuane. Nakon hapšenja ona je tvrdila da droga nije njena i da joj je sve namješteno.

Međutim poslije mesec dana u pritvoru pjevačica je ipak odlučila da prizna da je marihuana njena i nagodi se sa tužilaštvom. Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jesu detalji ovog hapšenja.

Ema je, najprije, uhapšena samo u donjem vešu u svom stanu, ali su joj policajci dozvolili da se obuče i sa sobom ponese lične stvari. Kada su je doveli u pritvor, bila je jako bučna i nije željela da uđe u ćeliju, a ono što posebno šokira jeste činjenica da se posebno interesovala da li joj u novinama izašla lijepa fotografija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emma Lapin Fans (@emmalapinfans)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh