Estrada

Nikad ne objavljuje slike djece: Dragana Mirković čestitala sinu rođendan, prvi put da ga vidimo!

Pjevačica Dragana Mirković rijetko priča o privatnom životu, a njena djeca se gotovo nikada ne eksponiraju u javnosti.

Dragana Mirković - Screenshot

Naime, Draganina kćerka Manuela i sin Marko, koje je dobila u braku sa Tonijem Bjelićem od rođenja žive u Austriji, pa se tako o njihovim životima jako malo zna.

Oni nikada nisu željeli da budu dio javnog svijeta, a pjevačica ih na to nije forsirala niti je ikada željela da se njihove slike nađu u novinama. Ipak, ovog puta Dragana je napravila izuzetak, te je na svom Instagramu podijelila sliku svog nasljednika.

sin Dragane Mieković – Ekskluziva

Naime, ona je za to imala bitan razlog – Marko danas proslavlja rođendan, a poznata majka iskoristila je priliku da mu javno čestita.
– Najdraži moj Marko, srećan ti 20. rođendan, lave moj – napisala je pjevačica uz fotografiju njenog nasljednika, a ono što je i te kako primjetno jeste da je Marko izrastao u pravog frajera. prenosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh